Best Western Hotel Baltic

Lyx & romantik - Hemestra i Sundsvall

Hemestra i din egen stad på mysiga Hotel Baltic från 895 kr/person
Inkluderar övernattning i delat dubbelrum, trerätters middag samt hotellfrukost.

Bor du i närheten? Upptäck din egen stad och låt oss skämma bort dig. Ta med din kära till vårt familjära och mysiga hotell, hemma i din egen stad. 

Det krävs så lite för att hitta de där lilla extra som ger livskvalitet. Lite spontanitet, god mat, härlig dryck, träna i vårt hotellgym, omtanke, sova ut i en skön säng med mjuka lakan, hotellfrukost, vi lovar att ni upplever det där "lilla extra".

Passa också på att uppleva Sundsvalls stenstad med sitt fantastiska utbud av kultur, shopping och historia. Den utsökta trerättersmiddagen avnjuter ni på Mamma Augustas Kök.

 

I paketet ingår: övernattning i något av våra finaste rum, trerätters middag (exkl dryckt), frukostbuffé.

Pris: 895:-/person

Bokningsvillkor
För bokning ring 060-14 04 40 eller maila info@baltichotell.com
Bokningskod "Hemestra".
Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 18 dagen innan ankomst.
Bokningsbart samtliga veckodagar i mån av plats.

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.