Best Western Hotel Baltic

Teater - Kultur - Klassisk komedi Tartuffe med Teater Västernorrland

Visst är det roligt att gå på teater? Och det är bäst i ett gott sällskap. Vi har tagit fram ett kulturpaket fylld med skratt och humor, kultur och god mat. Föreställningar på fredagar och lördagar: 20, 21/4 och 18, 19, 25 och 26/5.

Tartuffe är en rolig föreställning på fullaste allvar. Moliéres mest spelade pjäs är en komedi med fart och fläkt. Den skrevs redan 1664 men är lika rykande aktuell än idag. Regissören Claes Åström, med rötterna från Härnösand, har stor erfarenhet av att arbeta med både Clown och Commedia dell’arte och Teater Västernorrlands ”Tartuffe” kommer att spelas i denna tradition. Den namnkunniga ensemblen med åtta finurliga skådespelare tar sig an Molières klassiska komedi som du aldrig sett den förut. I den här föreställningen stångas vi med såväl moral som dubbelmoral, rätt och fel, skrivna som oskrivna regler, skratt och allvar. Hur ska det sluta? Välkommen med på resan!

I teaterpaketet ingår:

Välkomstdrink på Hotell Baltic, tvårättersmiddag (exkl dryck) i hotellets klassiska restaurang Mamma Augustas Kök, del i ett dubbelrum, stor frukostbuffé och biljett till föreställningen Tartuffe på Teater Västernorrland. Teatern ligger på gångavstånd från Hotell Baltic. Självklart har du som hotellgäst fri tillgång till hotellets nybyggda realax, modernt hotellrum och bastu. 

Pris: 1050 kr per person

Föreställningar är på fredagar och lördagar: 20, 21/4 och 18, 19, 25, 26/5 kl 19:00. 

Se filmtrailer här.

För bokning ring 060-14 04 40 eller maila info@baltichotell.com
Bokningskod “Tartuffe”. Bokningsbart i mån av plats!

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse