Best Western Hotel Baltic

Familj - Teaterpaket - Pelle Svanslös – en rivig musikal för hela familjen

Gösta Knutssons tidlösa och älskade klassiker får nytt liv när Teater Västernorrland förvandlar berättelsen om Pelle och hans äventyr till en rivig musikal med klös!

Pelle Svanslös är en berättelse om att våga vara sig själv och om att stå upp för varandra, berättad med humor och värme som talar till såväl stora som små. Familjeföreställning från 6 år, föreställningens längd 2 timmar inkl. paus.
                   
Föreställningar:

December: 29, två föreställningar

Januari: 2, 3, 4, 5 (två föreställningar), 12, 19, 20 & 26

Februari: 9 (två föreställningar)

Eftersom det finns familjer i olika storlekar och behov, vill vi skräddarsy ett teaterpaket som passar just för dig. Biljetter till föreställningen ingår i paketet och du får dom till ett riktigt bra pris när du bokar boendet hos oss. Vi har alla rumstyper från enkelrum till dubbelrum, fyrabäddsrum och hotellägenheter. Många av de större rum kan bokas med extrabädd och en härlig, stor hotellfrukost ingår i paketet.

Kontakta oss på info@hotellbaltic.com eller 060 140 440 för att få ett prisförslag. 

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy