Alltid på Hotel Baltic i Sundsvall

För att du skall trivas extra bra hos oss erbjuder vi en rad tjänster som vi tror att du som gäst värdesätter.
 
Cyklar & gåstavar
Under säsong lånar du kostnadsfritt cykel i receptionen. Gåstavar i olika längder och reflexvästar lånar du kostnadsfritt i receptionen.
 
Överraskning för barn
Förutom att barn bor extra förmånligt hos oss får alla också en överraskning vid incheckning. Under sommarperioden bjuder vi även på glass vid ankomst till hotellet.

Babysängar
För våra allra minsta gäster har vi nya babysängar med mysiga sängkläder. Meddela oss på förhand om ni behöver att få en babysäng så ser vi till att ni får ett rymligt rum med färdigbäddad babysäng i. Kostnad för färdigbäddad babysäng är 100kr/natt. 
 
Husdjur
Vi vet att husdjur också är viktiga familjemedlemmar. Välkommen att ta med ditt husdjur mot en kostnad på 200 kr/natt. För dig som har en hund eller katt ingår en överraskning vid incheckning. Kontakta alltid hotellet för bokning av "husdjurs"rum då rummen snabbt blir bokade.
 
Sen utcheckning
Om vi har möjlighet erbjuder vi dig en skön sovmorgon med sen utcheckning, prata med receptionspersonalen.

Express Check-Out
Njut av frukostbuffén längre, skippa utcheckningsköer. Vi erbjuder alla våra gäster att få en snabb och smidig utcheckning genom att
följa dessa steg:
- Betala din hotellvistelse vid ankomst och be om att få kvitto skickat via e-post efter din vistelse.
- Vid fakturering, hotellvoucher eller förbetalt logi behöver du inte göra något mer.
- Betala din restaurangnota direkt i restaurangen efter din middag, eller betala dina samlade restaurangnotor dagen innan avresa.
Vid utcheckning, lämna din rumsnyckel i den vita Express Check-Out lådan så fixar vi resten 


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.