Best Western Hotel Baltic

Alltid på Hotel Baltic i Sundsvall

För att du skall trivas extra bra hos oss erbjuder vi en rad tjänster som vi tror att du som gäst värdesätter.
 
Under säsong lånar du kostnadsfritt cykel i receptionen.
 
Gåstavar i olika längder och reflexvästar lånar du kostnadsfritt i receptionen.
 
Förutom att barn bor extra förmånligt hos oss får alla också en överraskning vid incheckning. Under sommarperioden bjuder vi även på glass vid ankomst till hotellet. I ett begränsat antal rum bäddas barnens sängar/babysängar med mysiga sängkläder för barn. Till de allra yngsta lånar vi ut spjälsäng och barnstol. 
 
Vi vet att husdjur också är viktiga familjemedlemmar. Välkommen att ta med ditt husdjur mot en kostnad på 200 kr. För dig som har en hund eller katt ingår en överraskning vid incheckning. Kontakta alltid hotellet för bokning av "husdjurs"rum då rummen snabbt blir bokade.
 
Om vi har möjlighet erbjuder vi dig en skön sovmorgon med sen utcheckning, prata med receptionspersonalen.
 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy