9 saker att göra i Sundsvall

Det finns många saker du kan göra i vackra Sundsvall 

Vi på Hotel Baltic välkomnar ni till Västernorrlands huvudstad, Sundsvall!
Sundsvall är en aktiv stad mellan två berg, alldeles vid havet. I Sundsvall kan du uppleva allt som naturen har att erbjuda och vad en trevlig stad med stor historia har att berätta. Hotel Baltic ligger alldeles mitt i stenstad, nära till allt. På den här sidan har vi samlat ihop saker som du kan göra i Sundsvall. Vi har flera fina hotellpaket att erbjuda till dig, kontakta oss så berättar vi mer. 

Ha en aktiv semester i Sundsvall!
Besök Stenstans Visitor Center på Stora Torget för att lära mer om vad Sundsvall har att erbjuda. Kolla video om Sveriges vackraste stad Sundsvall

Evenemangskalender Visit Sundsvall

Missa inte vad som händer i Sundsvall! Kika in på Visit Sundsvall evenemangskalender och få tips på vad som händer just nu. 

Kulturmagasinet i Sundsvall

Sundsvalls Stadsbibliotek och Museum, utställningar och Medelpadsarkivet för lokalhistoriska forskning.  Mötesplats Unga Magasinet. Kulturmagasinet finns mitt emot Hotel Baltic. 

Sommarfestivaler i Sundsvall

Sommar och festivaler i Sundsvall. Missa inte Sundsvalls Torgfest, Arenafesten, Sensommar, Sundsvall Bjuder eller andra stora evenemang i vår vackra stan. 

Titanic i Sundsvall

Världsutställningen Titanic kommer till Sundsvall 19/5 - 4/9 2022. Visst vill du se den? Mer information hittar du på Titanic hemsida och hotellrummet hos oss kan du boka via länken nedan. 

Norra Berget, Sundsvalls friluftsmuseum

Norra Berget hittar du natur, kulturhistoria, mat, butiker, lekparker, grillplatser, roliga aktiviteter och en härlig utsikt över staden. 

Musikupplevelse - gå på konsert i Sundsvall

Gå på klassisk konsert i Sundsvall. Nordiska Kammarorkestern har flera konsert - du hittar säkert något för alla smak. 

Sundsvalls Torgfest samlar folkets favoritartister

Sundsvalls Torgfest flyttas till 2022 Under vintern har vi alla hoppats och trott att det ska gå att genomföra Sundsvalls Torgfest i sommar. Men med rådande pandemiläge bestämdes det att flytta fram festivalen till nästa år den 21-23 juli.

Besök Himlabadet
i Sundsvall

Äventyrsbad med flera attraktioner och relax. Trivs och ha kul med hela familjen. Himlabadet är bara ett stenkast bort från Hotel Baltic. 

Shoppa i Sundsvalls Stenstad

Ta en promenad i den vackra stadskärnan, lyft blicken och njut av de vackra historiska husen. Kika in i någon av de unika butiker som ligger runt stadskärnan, eller kanske IN Gallerian lockar där många fina butiker ligger samlade.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.