Att göra i Sundsvall

Besök Sundsvall och bo hos oss på Hotel Baltic

Vi på Hotel Baltic välkomnar dig till Västernorrlands huvudstad, Sundsvall. Sundsvall är en aktiv stad mellan två berg, alldeles vid havet. I Sundsvall kan du uppleva allt som naturen har att erbjuda och vad en trevlig stad med en unik historia har att berätta. Hotel Baltic ligger beläget alldeles mitt i stenstaden, nära till allt. Vi har flera fina hotellpaket och erbjudanden att erbjuda till dig, kontakta oss så berättar vi mer. 


Kolla video om Sveriges vackraste stad Sundsvall

Visit Sundsvall

Missa inte vad som händer i Sundsvall. Kika in på Visit Sundsvall och få tips på vad som händer just nu. 

Kulturmagasinet i Sundsvall

Sundsvalls Stadsbibliotek och Museum, utställningar och Medelpadsarkivet för lokalhistoriska forskning. Kulturmagasinet finns mitt emot Hotel Baltic. 

Himlabadet i Sundsvall

Äventyrsbad med flera attraktioner och relax. Trivs och ha kul med hela familjen. Himlabadet är bara ett stenkast bort från Hotel Baltic. 

Shoppa i Birsta City

I Sundsvall ligger ett av norrlands största köpcentrum, Birsta City. Mer än 90 butiker, restauranger och caféer och med IKEA som närmaste granne.

Norra Berget, Sundsvalls friluftsmuseum

På Norra Berget hittar du natur, kulturhistoria, mat, butiker, lekparker, grillplatser, roliga aktiviteter och en härlig utsikt över staden. 

Musikupplevelse - gå på konsert i Sundsvall

Gå på klassisk konsert i Sundsvall. Nordiska Kammarorkestern har flera konsert - du hittar säkert något för alla smak. 

Letar du hotell i Sundsvall? 

Du bokar enkelt online eller kontaktar oss så hjälper vi dig med din bokning. Självklart ingår vår populära frukostbuffé i rumspriset. Inte medlem? Gå med i vårt lojalitetsprogram för att få bästa pris. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.