Best Western Hotel Baltic

86

Billigt Hotell Sundsvall

Jakten på hotell kan många gånger vara krävande då du försöker hitta något som passar ditt besök. Om du letar efter billiga hotell i Sundsvall så är Hotel Baltic ett perfekt val för dig som vill ha ett centralt hotell utan att tömma plånboken. Detta är ett hotell för alla, vare sig du ska spendera en enkel natt eller vill boka in en speciell weekend i Sundsvall.


Varför välja Hotel Baltic?

  • Hotel Baltic erbjuder paketpriser för att kunna uppleva Sundsvall
  • Hotellet är anpassat så att det passar din typ av resa
  • Spa finns för avkoppling
  • En restaurang som erbjuder mycket god mat
  • Billigt och bra
  • Centralt läge
Boka rum

Rum 1

OK
   

Rum och erbjudanden

Med en rad olika rum att välja på så kan du anpassa rummet och erbjudandena efter egna önskemål och syftet du har med resan. Detta gör Hotel Baltic till en unik plats där du får mycket för pengarna eftersom hotellet ligger centralt, erbjuder god mat och en rad andra aktiviteter till ett lågt pris!


Exempel på olika rum och anpassningar till ens egna vistelse kan vara:

  • En spaweekend kan erbjudas till paketpris där det exempelvis inkluderas logi, spa och en rad andra tillbehör såsom massage och tillgång till bastu etc. Ett sådant val av vistelse passar perfekt för par eller firande av något speciellt.
  • För en familj så finns ett paket som inkluderar en vistelse till Himlabadet vilket är barnens favorit. Här inkluderas även rum för familjen och som tillägg eller beroende på paketval så kan du lägga till frukost eller andra måltider - ett skönt och bekvämt val.
  • För pensionärer finns paketpriser som erbjuder avkoppling genom tillgång till spa, sköna sängar och ifall du vill lyxa till det kan du lägga till 3-rätters middag.
  • För dig som sundsvallsbor kan du välja en eller flera dagar av avkoppling genom att äta god mat på hotellets restaurang samt sova i sköna sängar - helt enkelt koppla av.

Alla dessa typer av rum är perfekta erbjudanden som gör hotellet speciellt genom att erbjuda sina gäster allt från spa till restaurang och vistelser till mycket bra priser. Ett billigt hotell i Sundsvall som är anpassat till olika sorters typer av resor för alla.

Billiga hotell Sundsvall

 

Ett billigt hotell i Sundsvall - för dig och din plånbok

Vid besök i nya städer finns oftast önskemålet att lägga den största delen av budgeten på att faktiskt se och uppleva olika typer av saker, därför är ett billigt hotell en mycket bra idé när du reser. Många gånger är det svårt att hitta billiga hotell, men på Hotel Baltic erbjuds paketpriser och billiga rum till alla gäster i Sundsvall.


Med en egen restaurang, god mat och rum till bra priser med ett centralt läge så blir Hotel Baltic ett unikt hotell för alla - familjer, par, barn och pensionärer. Här kan du njuta av Sundsvall och din tid på hotellet, som även din plånbok gillar!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse