Chef's Table - matlagningsaktivitet i Sundsvall

Välkomna till Mamma Augustas Kök

Chef's Table är en mycket uppskattad aktivitet. Gruppen samlas runt marmorbordet i restaurangen, kocken välkomnar er med en fördrink och presenterar kvällens meny. Ni delas in i förrätt, varmrätt och dessertgrupp, varje grupp tillreder och serverar sin egen maträtt. Allt under ledning av vår kock som är här exklusivt bara för er.


Alla sinnen skall njuta av denna kväll och ni får lära er hur man lagar och lägger upp en vacker och tilltalande tallrik, att äta med ögat är ju välkända citat som ni vet. Därefter är det bara att låta sig väl smaka och njuta av er härliga middag!

Pris

1450 kr per person
1250 kr per person exkl. moms
Inklusive: välkomstdrink, exklusiv kock för er grupp, trerätters middag, väl utvalda viner till varje rätt, ett glas vin under matlagningen och kaffe.

Välkommen att boka er upplevelse!

Boka på telefon telefon eller mail
060-14 04 45  | info@baltichotell.com

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.