Christmas Dinner i Sundsvall

En annorlunda julmiddag och en unik upplevelse av julmusik i Sundsvall 

Christmas Dinner 


Christmas Dinner kommer att bli en mysig kväll där du kan uppleva härlig julmusik och samtidigt njuta av en fantastisk julmiddag och umgås med dina vänner.

Artisterna går runt bland våra gäster så det kommer att bli en dynamisk kväll och en unik musikupplevelse av julmusik med stora röster i världsklass.

Den musikaliska delen leds av stjärntenoren Florian Voss, känd från Ten Tenors och Kungliga Operan har turnerat runt om i världen och sjungit på stora arenor och operahus. "Mamma Augustas Kök" passar perfekt till musikkvällar med fina middagar av hög kvalitet. 

Christmas Dinner meny 

Uppdateras senare. 

När 

4, 5, 11, 12, 18, 19 december 2020.
Säkerhet under Pandemin är viktigt så vi har anpassat antalet sittplatser och logistik så Du som gäst kan hålla avstånd och känna dig trygg när du besöker oss.  

Pris

895:-/person, middag och underhållning
1250:-/person, middag, underhållning och del i dubbelrum (en natt)

Bokning 

060-14 04 40  | info@baltichotell.com


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.