Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

City Break - Parmys/Kompismys

En weekend att längta till i vackra Sundsvalls stenstad! Kom bort, koppla av och låt oss pyssla om er.

Gör ett avbrott i vardagen och låt oss pyssla om er med härliga hotellrum, modernt gym, bastu och relax och lyxig hotellfrukost. Njut av er lediga tid med ett besök i Sundsvalls fina stenstad, en uppfriskande promenad i naturen runt knuten, passa på att träna i vårt moderna hotellgym eller mys på hotellet

Receptionen hjälper er gärna med tips om mysiga restauranger och caféer, aktiviteter, fina promenadstråk, löprundor och allt annat som kan sätta guldkant på dina lediga dagar.

 

Pris: 900kr/rum/natt

 

För bokning, ring 060-140 440 eller maila: info@baltichotell.com

 

Gäller torsdag-söndag i mån av plats. Ange bokningskod: PARMYS2021

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.