Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Familj - Familjeäventyr i Sundsvall

I äventyrsbadet finns allt för en rolig och spännande badupplevelse, här finns attraktioner för både stora och små. Från Himlabadets torn väljer du att kasta dig utför tre olika vattenrutschbanor. Simma runt med eller mot strömmen i den cirkelformade poolen. Bestig klätterväggen och testa sedan vattenpisten, en brant lutande bana med vatten sprutande mot mitten. Det är varmt och skönt i vattnet. Äventyrsbassängerna är ca 30 grader varma och barnpoolsområdet ännu lite varmare med 32 grader. Våra bubbelpooler är 34 grader.

Hotellpaket från 1 490 kronor (trebäddsrum)
Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för tre personer, frukostbuffé, entré till äventyrsbadet för två vuxna och ett barn. Överraskning till barnen!

 

Hotellpaket från 1 730 kronor (fyrbäddsrum)
Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för fyra personer, frukostbuffé, entré till äventyrsbadet för två vuxna och två barn. Överraskning till barnen!

 

Rum tillval: https://www.baltichotell.com/tillvalsbokning.aspx

För bokning ring 060-14 04 40 eller maila info@baltichotell.com
Bokningskod "Himlabadet".
Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 18 dagen innan ankomst.
Bokningsbart samtliga veckodagar i mån av plats.

 

Övrigt

Läs mer om aktiviteter hos Himlabadet

Himlabadet Relax kan bokas här

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.