Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Familj - Klart hunden ska med

Vi vill att alla familjemedlemmar skall känna sig lika välkomna hos oss. Så på några av våra rum finns det även plats för din bästa vän. Voff!
Unna dig en staycation i sommar. Inget av våra hotell är det andra likt så du kan garanterat hitta något som passar dig. Och du, många av våra hotell har hundrum.


Pris för husdjur/hundrum är 200kr/per natt. Då ingår det en välkomstpresent till djurvän vid incheckningen och i rummet finns det vatten- och matskål samt en hundmadrass. Vi ber dig gärna att kontakta reception innan du bokar ett djurum.

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.