Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Lyx & romantik - Vintermys på Hotel Baltic

Myshelg med din käraste vän eller partner?
Upplev Sundsvalls stenstad med sitt fantastiska utbud av kultur, shopping och historia. Den utsökta trerättersmiddagen och vårt populära Afternoon Tea (lördagar) avnjuter ni på Mamma Augustas Kök.

Det krävs så lite för att hitta de där lilla extra som ger livskvalitet. Lite spontanitet, god mat, härlig dryck, omtanke, träna i vårt välutrustat hotellgym, sov ut i sköna sängar med mjuka lakan, njut av lyxig hotellfrukost, det som ger det där "lilla extra".
                            
I vintermys paketet ingår: Afternoon tea, trerätters middag (exkl dryck), fri tillgång till vår relax och modernt hotellgym. Övernattning i något av våra finaste rum och frukostbuffé.
Pris: 995:-/person delad i dubbelrum. 
Rum tillval: https://www.baltichotell.com/tillvalsbokning.aspx

För bokning maila info@baltichotell.com
Bokningskod "MYS".
Bokningsbart helger i mån av plats.
Hotellrummet avbokas utan kostnad fram till 18:00 dagen innan ankomst.

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.