Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Nöje - Gala & Opera Dinner i Sundsvall

Gala & Opera Dinner 28 och 29 oktober
En oförglömlig kväll med exklusiv trerättersmiddag och fantastisk live-opera i en härlig miljö, inspirationen är hämtad från bla Andrea Bocelli och Céline Dion.

En oförglömlig galakväll med exklusiv trerättersmiddag och fantastisk live-opera i vår klassiska restaurang Mamma Augustas kök.

Kvällen bjuder på de finaste arior och flera kända sångnummer i världsklass! Inspirationen är hämtad från bla Andrea Bocelli och Céline Dion. Artisterna kommer att gå runt bland våra gäster så det blir en kväll att se fram emot med utsökt mat och musikalisk njutning.


Pris

1295:-/person, fördrink, middag, vinpaket och underhållning

1895:-/person, fördrink, middag, vinpaket, underhållning, del i dubbelrum (en natt) och lyxig hotellfrukost.

 

Meny (kommer snart)

 

Boka ditt bord redan nu då antal platser är begränsade!

För bokning kontakta: info@baltichotell.com eller 060 140 440

Varmt välkommen!

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.