Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Nöje - Christmas Dinner i Sundsvall

Christmas Dinner 9, 10 december.
Du kommer att njuta av en lyxig trerätters julmiddag och en härlig upplevelse av stämningsfull julmusik i vår klassiska restaurang Mamma Augustas Kök.

Christmas Dinner kommer att bli en mysig kväll där du kan uppleva härlig julmusik och samtidigt njuta av en fantastisk julmiddag och umgås med dina vänner.

Artisterna går runt bland våra gäster så det kommer att bli en dynamisk kväll och en unik musikupplevelse av julmusik med stora röster i världsklass. Den musikaliska delen leds av stjärntenoren Florian Voss.Meny (kommer snart)

 

Pris

1295:-/person, julinspirerad fördrink, trerättersmiddag, vinpaket och underhållning

1895:-/person, julinspirerad fördrink, trerättersmiddag, underhållning, del i dubbelrum (en natt) och lyxig hotellfrukost.

Boka ditt bord redan nu då antalet platser är begränsade!

För bokning kontakta:
info@baltichotell.com eller 060 140 440

Varmt välkommen!

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.