Best Western Hotel Baltic

Nöje - Torgfest i Sundsvall

Efter att ha ritat om nöjeskartan i Sundsvall med Gatufesten och Konsertfesten är Anders Tjacka tillbaka med Sundsvalls Torgfest. Den sista helgen i juli kan alla Sundsvallsbor återuppleva glädjen och energin som präglade stenstan på 80- och 90-talet – och skapa nya minnen med vänner från förr och nu.

Sommaren 2019 kommer Sundsvall åter att ha en stadsfest. Det är Anders Tjacka som väcker liv i traditionen som han var med att starta på 80-talet, då stadskärnor över hela landet bjöd in till festivaler med något för alla. Bland de första och största var Gatufesten i Sundsvall. Och nu är det alltså dags igen, fredag 26 juli och lördag 27 juli på Stora torget.

Bo hos oss på Hotel Baltic mitt i stenstan. Priser inklusive stor, lyxig hotellfrukost: 

 

Enkelrum 795kr per rum   

Dubbelrum 950kr per rum 

 

För rumsbokning, ring 060-14 04 40 eller maila info@baltichotell.com 
Bokningskod: TORGFEST. Avbokning av hotellrum kan göras kostnadsfritt fram till 18:00 dagen före ankomst. Bokningsbart i mån av plats.

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy
- Sommarrabatt!

Vi har 20% rabatt under sommaren! Använd kampanjkod: WEBDEAL

Boka nu