Hotel Baltic | Boka ditt rum direkt på Best Western Sundsvall

Nöje - Wine & Dine Spanien 22 maj

Njut av fantastiskt god mat och dryck & lyssna på livesång. Kockarna har valt en klassisk Spansk meny då temat för kvällen är Spanien, till menyn har kvällens vinvärd exklusivt valt ut vinerna för att i kombination med maträtterna ge en härlig doft och smakupplevelse.

Kvällen startar med ett glas spansk Cava och Pinchos på rostat spanskt bröd, kallrökt lax, getost, spansk paprika. Därefter lotsas ni genom trerättersmenyn med ett glas vin till varje rätt.

 

Kvällens meny

 

Förrätt:
Knivmusslor, chilipeppar, baguette

 

Varmrätt:
Moriska lammracks med choritzo, rödvinssås, sherrydoftande dadlar/russin, rostad mandel samt tubibetkaka

 

Dessert:
Tarta de santiago, amarettogrädde, apelsin samt vaniljglass

 

Pris: 1195 kr per person inklusive trerättersmiddag, fördrink, vinpaket, kaffe, sång, del i dubbelrum, lyxig hotellfrukost och tillgång till gym & relax.

 

Bokning: info@baltichotell.com

Uppge bokningskod Wine & Dine

 

Begränsat antal platser så skynda att boka!

 

Varmt välkommen/ Bienvenido! 

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.