Hotel Baltic | Boka rum på Best Western Hotel Baltic i Sundsvall

Spa - Relaxing Friday

Starta helgen lite tidigare med egen tid, avkoppling och en spa-upplevelse. Tillsammans har Best Western Hotel Baltic och Spa Maskrosen tagit fram ett ljuvligt spa-paket just för dig.

Starta din fredag med incheckning på Hotel Baltic, njut därefter av Spa Maskrosen som är ett spa bara ett stenkast från Hotel Baltic. Här hittar du skön avkoppling med varma och kalla källor, ångbad, japansk och turkisk tvagning och även kurbad i kopparbadkar. I loungen med nedsänkta soffor varvar du ner och njuter av stunden och den orientaliska mystiken. 
 
På hotellet har vi förberett dig en mingeltallrik med utvalda delikatesser: ostar, charkuterier, frukt och annat gott. En liten flaska mousserande vin eller hemlagad hälsodricka följer med. Du väljer om du njuter av din mingeltallrik på restaurang Mamma Augustas Köks populära veranda eller i ditt rum. 
 
Innan du checkar ut från hotellet på lördagen smakar du på alla delikatesser och gästernas favoriter på vår prisbelönta frukostbuffé. Efter hotellfrukosten finns det kanske tid att vandra i vår vackra stenstad med dess fina butiker. 

Varmt välkommen att boka!

Spapaketet RELAXING FRIDAY: 1130kr per person

I paketet ingår:

Tidig entré till Spa Maskrosen. Lån av badrockar och tofflor, juice, frukt och te ingår. Mingeltallrik med en liten flaska mousserande vin eller hemlagad hälsodricka. Del i dubbelrum i Hotel Baltic inklusive stor, lyxig frukostbuffé. 

Det går också bra att boka behandlingar på Spa Maskrosen, läs mer här.
Hotellets gäster erhåller 10% rabatt på ordinarie pris på hudvårdsprodukter och behandlingar.

 

Rum tillval: https://www.baltichotell.com/tillvalsbokning.aspx

Bokningsvillkor:
För bokning, ring 060-14 04 40 eller maila info@baltichotell.com
Bokningskod “Maskrosen Relaxing Friday”. Avbokning av hotellrum kan göras kostnadsfritt fram till 18:00 dagen före ankomst. Priserna gäller fredagar i mån av plats.

Best Western Hotel Baltic, Sundsvall
Tel: 060-14 04 40
E-post: info@baltichotell.com

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.