Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Att se och uppleva i Sundsvall

Det finns många saker att se och uppleva i Sundsvall. Så varför inte ta en hotellweekend i Sundsvall och se vad den vackra staden har att erbjuda? Nedan hittar du några av de saker du kan hitta på under din vistelse i Sundsvall när du bokar boende hos oss på Best Western Hotel Baltic. Boka din hotellweekend i Sundsvall redan idag så hoppas vi att vi ses snart!

Luxury weekend

Lyxhelg med din kära, vän eller partner? Mys i Sundsvalls stenstad med sitt fantastiska utbud av kultur, shopping och historia. I paketet ingår vårt populära Afternoon Tea (lördagar),  trerättersmiddag, lyxig hotellfrukost och fri entré till Hotel Baltic Gym.

Winter Deal

Boka vårt fantastiska Deal erbjudande med boende och en ljuvlig trättersmiddag. Vår populära signumrätt Flamberad Pepparstek flamberas direkt vid ditt bord i vår restaurang Mamma Augustas Kök. Lyxig hotellfrukost och fri entré till Hotel Baltic Gym ingår i priset.

Familjeäventyr

Boka hotellpaket med äventyrsbad på Himlabadet för hela familjen. Besök häftiga klätterparken Högt & Lågt på Södra Berget. Förvandla dig till en orddetektiv på Sundsvalls Museum. Styr kosan till Leos Lekland som är Nordens största. På Norra Berget erbjuds det många fina aktiviteter. På hotellet finns Hotel Baltic Gym & relax och vår uppskattade restaurang Mamma Augustas Kök.

Mysigt Bröllopspaket

Njut av er stora dag och låt oss ta hand om dig och din käraste. Fira er första natt som nygifta mitt i Sundsvalls stenstad på Hotel Baltic. Njut av färska bär och söt frukt tillsammans med chokladtryfflar och Champagne. Somna gott efter er oförglömliga dag, vakna utvilade medan vi dukar upp en lyxig hotellfrukost till er i bröllopssviten.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.