Familj - Familjeäventyr i Sundsvall

Ta med familjen på en rolig och spännande badupplevelse. På Himlabadets äventyrsbad finns aktiviteter för både stora och små. På Himlabadet kan du bla. åka tre olika vattenrutschbanor, simma runt med eller mot strömmen i den cirkelformade poolen, bestiga klätterväggen eller testa vattenpisten, en brant lutande bana med vatten sprutande mot mitten. Äventyrsbassängerna är ca 30 grader varma, barnpoolsområdet ännu lite varmare med 32 grader och bubbelpoolerna 34 grader.

I paketet ingår:

Hotellpaket 1:
Från 1 490 kronor (trebäddsrum)

Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för tre personer, frukostbuffé, entré till äventyrsbadet för två vuxna och ett barn. Överraskning till barnen.

Hotellpaket 2:
Från 1 730 kronor (fyrbäddsrum)

Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för fyra personer, frukostbuffé, entré till äventyrsbadet för två vuxna och två barn. Överraskning till barnen.

Tillval till din bokning

Är du i Sundsvall med familjen vill vi även passa på att tipsa om att besöka klätterparken Högt & Lågt på Södra Berget, Leos Lekland, Sundsvalls Museum och Norra Berget där erbjuds det många fina aktiviteter för hela familjen.
För bokning:
Tel: 060-14 04 40
Maila: info@baltichotell.com
Ange bokningskod "Himlabadet"

Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 18:00 dagen innan ankomst. Bokningsbart samtliga veckodagar i mån av plats.

Övrigt
Läs mer om aktiviteter hos Himlabadet eller boka Himlabadet Relax 

Varmt välkommen önskar vi på Best Western Hotel Baltic
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.