Sportlov i Sundsvall - Bo på Hotel Baltic

Åka skidor i Sundsvall är fantastiskt, vi har 3 slalombackar med skiduthyrning och café.

”Ta med familjen på en rolig och spännande skidupplevelse! Med endast 10 minuters bilfärd från Sundsvalls Stenstad finner du Sveriges mest citynära skidbacke, Sundsvalls Slalombacke.

I paketet ingår:
Hotellpaket 1:
1440 kronor (trebäddsrum)     
Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för tre personer, frukostbuffé, liftkort för två vuxna och ett barn (Sundsvalls Slalombacke), fri tillgång gym och bastu.
Överraskning till barnen.

Hotellpaket 2:
1650 kronor (fyrbäddsrum)
Hotellpaketet inkluderar en natt i familjerum för fyra personer, frukostbuffé, liftkort för två vuxna och två barn (Sundsvalls Slalombacke), fri tillgång gym och bastu. Överraskning till barnen.

Erbjudande avser vecka 10.

Läs mer: 
Vi vill även passa på att tipsa om skidanläggningarna Sidsjöbacken (ingår ej i hotellpaket) som erbjuder två liftar, tre nedfarter och ett friluftsområde där det finns något att göra för alla & Nolbybacken (ingår ej i hotellpaket) en slalombacke belägen i centrala Kvissleby (Njurunda) strax söder om Sundsvall.

Besöka gärna Friluftscentrum på Södra Berget, Leos Lekland, Himlabadet, Sundsvalls Museum och Norra Berget där erbjuds det många fina aktiviteter för hela familjen.

Boka gärna bord i vår restaurang, Mamma Augustas Kök för middag med god mat och dryck.

För bokning:
Maila: info@baltichotell.com
Ange bokningskod "SKI2024"
Boendeperiod 4-10 mars

Avbokning kan göras kostnadsfritt fram till 16:00 dagen innan ankomst.

Varmt välkommen önskar vi på Best Western Hotel Baltic!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.