Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Att se och uppleva i Sundsvall

Det finns många saker att se och uppleva i Sundsvall. Så varför inte ta en hotellweekend i Sundsvall och se vad den vackra staden har att erbjuda? Nedan hittar du några av de saker du kan hitta på under din vistelse i Sundsvall när du bokar boende hos oss på Best Western Hotel Baltic. Boka din hotellweekend i Sundsvall redan idag så hoppas vi att vi ses snart!

Sommarkampanj/Familj

Semester, weekend eller bara spontanresa i sommar? Våra Best Western hotell är alla olika och vi finns nästan överallt. 

Bröllopspaket. Bo fint på Hotel Baltic

Njut av din stora dag och låt oss ta hand om dig och din käraste. Boka vårt trevliga bröllopspaket och vår populära svit!

Läs Mer här

Motorbike on the road

Reser du med Motorcykel? Passa på att övernatta hos oss på Best Western Hotel Baltic i Sundsvall till ett bra pris och du kan dessutom kan låsa in din motorcykel på vår innergård, tryggt och säkert! 

Summer Deal

Sommarerbjudande med en mysig vistelse på Hotel Baltic. Bo bekvämt på vårt personliga hotell mitt i stenstan. Trättersmiddag, mingeltallrik och lyxig hotellfrukost ingår i paketet!

Best Sport

Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar

Golfa i Sundsvall

Varför inte åka till Sundsvall för att spela golf? I Sundsvalls närhet har vi flera vackra banor, Sundsvalls GK som är vår nordligaste parkbana, Timrå GK som är Europas nordligaste seaside bana samt Öjestrand GK.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.