HotellpaketHotel Baltic - Hotell i Sundsvall

Varmt välkommen till Best Western Hotel Baltic.

Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka
Best Western Hotel Baltic är ett uppskattat fyrstjärnigt hotell i Sundsvall. Hotellet är centralt beläget i Sundsvalls gamla stenstad. 87 charmiga hotellrum med utsikt mot Sundsvallsfjärden eller mot innergård, fem fullt utrustade lägenheter, konferensvåning med konferensrum i olika storlekar, nybyggt gym med bastu och relaxavdelning samt den trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök. Vi vill att du ska känna dig som hemma, med extra omtanke och värme som får våra gäster att trivas hos oss. 

Sportlov på hotell

Upptäck Sundsvall på sportlovet? Nu ger vi dig 20% rabatt när du bor hos oss.

Hotellpaket & erbjudanden

Ett personligt hotell mitt i Sundsvalls stenstad. Vi välkomnar dig med värme och omtanke och gör allt för att din vistelse skall bli din bästa.

Mamma Augustas Kök

Välkommen till vår mysiga restaurang, våra stjärnor i restaurangen och köket välkomnar er med kärlek.

Våra rum

Vi har 87 hotellrum där inget rum är det andra likt. Oavsett rumstyp väntar dig ett välutrustat och komfortabelt rum med allt du behöver.

Konferens i Sundsvall

Våra lokaler är utrustade med teknik för  videomöten, vi skräddarsyr varje konferens enligt era önskemål. 

Medlemmar får mer

Gå med i vårt lojalitetsprogram och få massor av förmåner som poäng, frinätter, medlemsrabatter och mycket mer.

Hotel Baltic är äldsta hotellet i Sundsvall. Det var en stark kvinnlig företagare Augusta Pierrou som flyttade till Sjögatan 5 och startade verksamheten i mitten av 1890-talet. Sedan mitten av 2005 heter hotellet Hotel Baltic och restaurangen Mamma Augustas Kök har fått sitt namn av Augusta Pierrou. Vi är stolta över vår historia och berättar gärna mer om vårt nyrenoverade hotell i Sundsvall. Renoveringen är gjort varsamt och fint med stort respekt för det gamla, fina byggnad. Vi finns alldeles nära till allt som man behöver; butiker, shoppingator, stora torget, caféer, museum och kyrkor. 

Varmt välkommen till oss på Best Western Hotel Baltic.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.