Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Att se och uppleva i Sundsvall

Det finns många saker att se och uppleva i Sundsvall. Så varför inte ta en hotellweekend i Sundsvall och se vad den vackra staden har att erbjuda? Nedan hittar du några av de saker du kan hitta på under din vistelse i Sundsvall när du bokar boende hos oss på Best Western Hotel Baltic. Boka din hotellweekend i Sundsvall redan idag så hoppas vi att vi ses snart!

Black Friday

Idag startar vår Black Friday-kampanj tillsammans med flera andra hotell i Best Western-familjen. Vi erbjuder dubbelrum för 695 kr och enkelrum för 595 kr! Boka senast 29 november och bo senast 31 januari 2021.

Musical Dinner  

Det bästa sångerna från kända musikaler framförs av artister med stora röster i samband med en härlig trerättersmiddag 

Myspaket 

Boka Vinter Myspaket för nära och kära.
I Myspaketet ingår Afternoon Tea, trerättersmiddag, del i dubbelrum och en lyxig hotellfrukost. Glöm inte träningskläder och passa på att träna i vårt moderna hotellgym om du vill. 

Upplev Sundsvalls stenstad

Lär känna Sundsvalls vackra stenstad. Bo i ett totalrenoverat och familjärt fyrstjärnigt
hotell mitt i Sundsvalls centrum, besök mysiga butiker, fika på caféer eller bara njut av staden.

Kul på Himlabadet i Sundsvall 

Boka vårt hotellpaket med Himlabadet! Rolig och spännande badupplevelse tillsammans med familj och vänner. Hela familjen bor bekvämt på Hotel Baltic.

Bröllopspaket. Bo fint på Hotel Baltic

Njut av din stora dag och låt oss ta hand om dig och din käraste. Boka vårt trevliga bröllopspaket och vår populära svit!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.