Frukost i Sundsvall -
Välj ett Best Breakfast Hotell

Meet the Locals - vårt koncept för den bästa hotellfrukosten

Vi satsar på kvalitet framför kvantitet, vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på hotellfrukosten. Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din yoghurt med. 

Meet the Locals är ett frukostkoncept inom Best Western där varje hotell samarbetar med lokala matproducenter och tipsar på egna frukostrecept och hemlagade favoriter. Vi tipsar även om vad man kan göra lokalt i Sundsvall. På frukostbuffén hittar du till exempel vårt hembakta bröd och flera andra hemlagade smaken samt mat från lokala matproducenter. Kika in och hitta märkningen "Meet the Locals". På hotellfrukosten hittar du också tips om den godaste frukostmackan.

Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, varför inte titta förbi på en frukost , du betalar 185 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på café. 

Best Breakfast hotell betyder att vi på Hotel Baltic precis som alla andra Best Western hotell är utbildade och certifierade individuellt för att säkerställa högsta kvalitet på vår frukostbuffén. Vi måste uppfylla vissa krav, allt ifrån matprodukter till uppläggning och utbud. Det som vi serverar för gäster och hur vi serverar är en frukostupplevelse som varje gäst är värd för. Frukost är en viktig del av hotellbesök och vi strävar efter att bli bäst på det i alla sätt och vis. 

När

Classic Breakfast öppettider 
Vardagar 06:00-09:30
Lördag / söndag och Helgdagar 07:00-10:30 
Kom ihåg att förboka era platser till frukosten! 

Pris

185 kr för gäster som ej bor på hotellet (100 kr för barn under 12 år).

Frukostpåse Take Away 155 kr 
Beställ en frukostpåse till jobbet, till nära och kära eller goda vänner
Boule Rustique bröd med brieost, skinka, salami, gurka, tomat, paprika
Kokt ägg, croissant, hemkokt tomatmarmelad, smoothie enligt vårt egna recept, hemgjord muesli, rostade frön
Juice, fruktsallad, wienerbröd (i juletid går det även bra att byta ut wienerbröd mot lussebulle & pepparkaka)

Bokning: info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.