Best Western Hotel Baltic

129130128120
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Best Breakfast by Tina i Sundsvall

Tina anser att vi ska satsa på kvalitet framför kvantitet och det låter väl bra va? Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på hotellfrukosten. Vi försöker köpa så mycket som möjligt av lokala producenter och vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i youghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din tallrik med. 

På frukostbuffén hittar du vårt hembakta bröd som bakas efter Tinas recept. Missa inte heller Tinas olika ströblandingar till din yoghurt. På hotellfrukosten hittar du också Tinas tips om den godaste frukostmackan. Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, varför inte titta förbi på en frukost , du betalar 125 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på kafé.

För att bli ett Best Breakfast hotell är det en rad punkter som ska gås igenom, allt ifrån Tinas recept och produkter till uppläggning och utbud 
på frukostbuffén. Vad vi serverar och hur vi serverar det är en viktig del i hela frukostupplevelsen och varje hotell utbildas och certifieras individuellt av Tina och hennes team för att säkerställa en genomgående hög frukostkvalitet.
 
Öppettider hotellfrukost
Vardagar 06:00-09:30
Lördag & söndag 07:00-10:30 

Pris: 125 kr för gäster som ej bor på hotellet.

Kom förbi och ät hotellfrukost eller boka bord på telefon 060-140 445 det går även bra att maila info@baltichotell.com

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse