Best Breakfast i Sundsvall

Hotellfrukost när den är som bäst - Meet The Locals

Vi satsar på kvalitet framför kvantitet, vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på hotellfrukosten. Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din yoghurt med. 

På frukostbuffén hittar du till exempel vårt hembakta bröd och flera andra hemlagade favoriter samt smaker från lokala matproducenter. Kika in och hitta märkningen "Meet the Locals". På hotellfrukosten hittar du också tips om den godaste frukostmackan. Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, varför inte titta förbi på en frukost , du betalar 165 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på café. 

För att bli ett Best Breakfast hotell är det en rad punkter som ska gås igenom, allt ifrån produkter till uppläggning och utbud på frukostbuffén. Vad vi serverar och hur vi serverar det är en viktig del i hela frukostupplevelsen och varje hotell utbildas och certifieras individuellt för att säkerställa en genomgående hög frukostkvalitet.
Säkerhet under Pandemin är viktigt så vi har anpassat antalet sittplatser och logistik så att Du som gäst skall kunna hålla avstånd och känna dig trygg när du besöker oss.

När

Vardagar 06:00-09:30
Lördagar och söndagar 07:00-10:30
Observera att i Coronatider behöver gäster förboka platser till frukosten! 

Pris

165 kr för gäster som ej bor på hotellet (100 kr för barn under 12 år).

Mer information 
060-14 04 40  | info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.