Best Breakfast i Sundsvall

Hotellfrukost när den är som bäst - Meet The Locals

Vi satsar på kvalitet framför kvantitet, vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på hotellfrukosten. Vi har tagit bort smaksatta produkter. Vi tycker att du ska få bestämma själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din tallrik med. 

På frukostbuffén hittar du till exempel vårt hembakta bröd och flera andra hemlagade favoriter samt smaker från lokala matproducenter. Kika in och hitta märkningen "Meet the Locals". Missa inte heller våra olika ströblandingar till din yoghurt. På hotellfrukosten hittar du också tips om den godaste frukostmackan. Sitter du och läser detta, blir sugen på hotellfrukost men bor i närheten, varför inte titta förbi på en frukost , du betalar 155 kr/person i receptionen. Ungefär lika mycket som en kaffe latte och en smörgås kostar på café. 

För att bli ett Best Breakfast hotell är det en rad punkter som ska gås igenom, allt ifrån produkter till uppläggning och utbud 
på frukostbuffén. Vad vi serverar och hur vi serverar det är en viktig del i hela frukostupplevelsen och varje hotell utbildas och certifieras individuelltför att säkerställa en genomgående hög frukostkvalitet.

Öppettider hotellfrukost

Vardagar 07:00-10:30
Lördagar 07:00-10:30 
Söndagar 07:00-10:30

Pris

155 kr för gäster som ej bor på hotellet (85 kr för barn under 12 år).

Mer information 
060-14 04 40  | info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.