Gym, bastu och relax i Sundsvall

Hotel Baltic Gym - träning och relax i centrala Sundsvall. Vi erbjuder alla hotellets gäster att träna helt fritt i vårt gym. 

Öppettider:

  • Öppet dagligen mellan: 06.00-22.00

Vad finns på gymmet?

På Hotel Baltic Gym har vi löpband, crosstrainers, roddmaskin, motionscykel, kettlebells i olika storlekar samt lösa vikter från 2kg och uppåt. Våra maskiner är av hög kvalitet och kommer från det kända märket Life Fitness. Vi har också tänkt på dig som vill träna med egen kroppsvikt: hos oss hittar du stora fitnessbollar, Bosu ball balance trainer, stepbräda, träningsbänkar, viktbollar, motståndsband och två TRX-band. En Crossfit-box passar kanske för dig som vill hoppa eller träna med högre puls. För stretching har vi utrustat Hotel Baltic Gym med mjuka fitness/stretchmattor, foam rollers och massage rollers.

Hotel Baltic Gym har två Hammer Strength styrketräningsbaser med viktskivor, skivstångar och flera andra träningsverktyg som passar perfekt till effektiv styrketräning. 

Bastu och relax i Sundsvall

Koppla gärna av i vår nybyggda bastu och relax efter träningen. Vår reception säljer powerbars och nyttiga frallor för dig som är sugen för en liten mellanmål före eller efter träningen. Varmt välkommen till Hotel Baltic Gym - Sundsvalls finaste hotellgym. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.