Hotellgym i centrala  Sundsvall

Hotel Baltic Gym - träning och relax i centrala Sundsvall

Vi erbjuder alla hotellets gäster att träna helt fritt i vårt Hotel Baltic Gym, i centrala Sundsvall. Gymmet är utrustat för att passa både för dig som tränar ofta och för dig som vill ta en tur på löpbandet.

Öppet dagligen mellan kl. 06.00-22.00 (fri tillgång till gym, bastu & relax för våra hotellgäster). 


På Hotel Baltic Gym har vi löpband, crosstrainers, roddmaskin, motionscykel, kettlebells i olika storlekar samt lösa vikter från 2kg och uppåt. Våra maskiner är av hög kvalitet och kommer från det kända märket Life Fitness. Vi har också tänkt på dig som vill träna med egen kroppsvikt: hos oss hittar du stora fitnessbollar, Bosu ball balance trainer, stepbräda, träningsbänkar, viktbollar, motståndsband och två TRX-band. En Crossfit-box passar kanske för dig som vill hoppa eller träna med högre puls. För stretching har vi utrustat Hotel Baltic Gym med mjuka fitness/stretchmattor, foam rollers och massage rollers.

Hotel Baltic Gym har två Hammer Strength styrketräningsbaser med viktskivor, skivstångar och flera andra träningsverktyg som passar perfekt till effektiv styrketräning. 

Hotell i Sundsvall med bastu & Relax 


Koppla gärna av i vår nybyggda bastu och relax efter träningen. Vår reception säljer powerbars och nyttiga frallor för dig som är sugen för en liten mellanmål före eller efter träningen! 

Varmt välkommen till Hotel Baltic Gym - Sundsvalls finaste hotellgym. 

Kontakt:
060-14 04 40  | info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.