Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Hotell i  Sundsvall

Bo hos oss på Hotel Baltic, i Sundsvall

Best Western Hotel Baltic är inrymt i en varsamt renoverad sekelskiftesbyggnad i centrala Sundsvalls stenstad. Vi har 87 hotellrum där inget rum är det andra likt. Oavsett rumstyp väntar dig ett välutrustat och komfortabelt rum med allt du behöver och du når samtliga hotellrum med hiss från receptionen. För den som söker rum för längre vistelser eller som önskar extra rymd och tillgång till komplett kök har vi även 5 lägenheter.

Boka ditt rum online eller kontakta oss så hjälper vi dig. 

Standardrum

Standardrummen består av enkel- och dubbelrum som ligger på våning 1-3 med utsikt mot Sundsvalls hamn eller mot innergård.

Ekonomirum

Ekonomirummen (renoverade januari 2019) ligger på gatuplan i direkt anslutning till receptionen.

Ekonomi Queen Bed

Ekonomi Queen Bed är ett enkelrum med lite bredare säng och passar då även för två personer.

Familjerum

Familjerummen ligger på våning 2-4 med utsikt mot Sundsvalls hamn eller mot innergård.

Sviten

Sviten ligger på våning 3 och bjuder på större utrymme och komfort. En vacker tvårummare, dubbeldörr kan stängas mellan rummen.

Long stay

Vi har fem longstay-lägenheter som vi hyr ut i centrala Sundsvall. Lonstay är ett bekvämt alternativ till dig som vill boka en längre hotellvistelse. 

Djurrum

Best Western Hotel Baltic välkomnar hela familjen, även husdjur. Kontakta alltid hotellet för bokning av "husdjursrum" då rummen snabbt blir bokade.

Något extra på rummet?

Önskas någon trevlig överraskning på rummet?

Förbeställ fruktfat, champange, rosor eller choklad så ser vi till att det står på rummet när du kommer.

Medlemmar får mer

Som medlem i Best Western Rewards får du bla. 
• Frinätter på mer än 4500 hotell över hela världen
• Poäng som gäller för alltid
• 10-15% medlemsrabatt i Skandinavien och 10% i övriga världen

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.