Best Sport  

Hotellpaketför idrottsföreningar! 

Bo på Baltic Hotel vid nästa cup, match eller tävling i Sundsvall.
Vi serverar Sportlunch/middag och kan ordna med mellanmålspaket. Om ni harspeciella matönskemål så ordnar vi självklart det. 
För matchgenomgång och försnack kan ni låna något av våra konferensrum, i mån av plats.

Hotellpaket från  400:-/person
Reser ni med laget på träningsläger eller ska ni vara med i en turnering? Då är Best Sport något för er. Laget bor till fördelaktiga priser hos oss med Best Sport hotellpaket för idrottsföreningar. Pris från 400:-/person, del i dubbelrum inklusive vår härliga frukostbuffé.

Lunch eller middag från 145:-person
I vår restaurang, serveras vällagad och omtyckt mat. För idrottsklubbar erbjuder vi sportluncher/middagar, en-rätters buffé med sallad exkl. dryck. Om ni heller vill ha en anpassad meny efter era önskemål så ser vi till att ordna det också.

Mellanmålspaket 95:-/person
Efter en dags resande eller tävling, kurrar det kanske i magen redan vidincheckning? Förbeställ då vårt mellanmålspaket, en buffé som dukas upp i restaurangen. 

Mötesrum 0:-
Behöver ni köra lite taktiksnack innan match får ni gärna låna något av vårakonferensrum i mån av plats. Vi har mötesrum för upp till 55 personer i biosittning.

Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer. Priser är inkl. moms. Erbjudande i mån av plats. 

Avstånd till arenor/idrottsanläggningar i området

NP3 Arena – 1,3 km
Baldershallen 5,1 km
Nordichallen/Gärdehov – 4,4 km
NHC Arena - 16 km
Sundsvalls Slalombacke 3,4 km
Nolbybacken 13,3 km
Sundsvalls GK 15,2 km

För frågor och bokning:
E-post: info@baltichotell.com
Tel: 060 140 440
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.