Information om coronaviruset (covid-19)

Information om Coronavirus (Covid-19)

Med anledning av Coronaviruset (Covid-19) så vill vi på Best Western Hotel Baltic informera om hur vi ser på situationen och var du kan vända dig om du har frågor.

Vi följer rekommendationer och råd från de svenska myndigheterna och just nu är det Krisinformation.se och Folkhälsomyndigheten som är sajter som vi hela tiden laddar om och som vi uppmanar dig att besöka. Förutom den är Vårdguiden 1177 och UD viktiga.
Det finns också det nationella informationsnumret 113 13 som du kan ringa om du har frågor om Corona. 

Vi har också kraftigt utökade rutiner, restriktioner och riktlinjer kring resor, hygien, mat, rengöring och städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå. Våra medarbetare har mycket tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom. Viktigt att du som gäst stannar hemma om du själv känner dig sjuk. Se Best Western Minimum Standards och We Care Clean Program här

Funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så får vi lov att hänvisa dig direkt till dem. Där man bokat, där bokar man också om/av.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse. Även e-post och telefon till bokningen finner du där. Reser du privat och har bokat direkt via oss så gäller våra avbokningsregler. Att boka om din vistelse är naturligtvis kostnadsfritt. Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Har du ytterligare frågor eller vill veta mer om oss så tveka inte kontakta oss:  
info@baltichotell.com eller så går det bra att ringa oss på tel nr 060 140 440 

Varma hälsningar,
Best Western Hotel Baltic
Susanne Wernersson med personal
susanne@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.