Best Western Hotel Baltic

88249

Konferens i Sundsvall

Best Western Hotel Baltic konferenslokaler

När du bokar en konferens i Sundsvall hos oss får du högt till tak och en härlig atmosfär! Våra konferenslokaler är renoverade 2013. Naturligtvis har vi bevarat våra gamla kakelugnar och öppna spisar från sjökaptenen och skeppsredaren Carl George Wickbergs tid. Samlingspunkten mellan lokalerna är ett underbart bibliotek där du kan sitta och samla tankarna eller dricka kaffe under din konferens i Sundsvall.

Lokalhyran inkluderar modern AV-utrustning, TV/DVD, whiteboard, blädderblock, skrivblock, penna, fruktbuffé och godis.
Ytterligare utrustning hyrs in efter behov.
 
Missa inte att boka vår roliga konferensaktivitet "Chef's Table" där våra kockar lagar maten tillsammans med dig och din grupp ute i restaurangen. Ni får hjälpa till och lär er en massa tips från vår kunnige kock som är er för kvällen. Läs mer här
 

Dagkonferenspaket 375 kr/person

Ankomstkaffe med smörgås.
Konferenslunch med förrätt, varmrätt, smör, hembakat bröd, mineralvatten, lättöl, kaffe och kaka.
På eftermiddag Mammas Mysfika. 
Konferenslokal.

Tillägg

Frukostbuffé (förbokas) +60 kr per person
Plocka fritt från hotellets frukostbuffé

Konferensmiddag

Efter en lång och intensiv dag är det trevligt att få äta middag tillsammans. Vi har många olika menyer att välja bland.
Mamma Augustas Kök hjälper dig gärna.

Samtliga priser presenteras exklusive moms. 
Tveka inte att boka nästa konferens i Sundsvall hos oss!

Väl mött på Best Western Hotel Baltic!
Bokning och information 060-14 04 40 eller info@baltichotell.com
Skeppsredaren

Skeppsredaren är vår största konferenslokal om 64 kvm.. Har har ni en härlig nyrenoverad lokal i sekelskiftsanda med stora fönster ut mot hamnen. Lokalen kan möbleras i biosittning med plats för 55 personer, Skolsittning med plats för 28 personer eller U-sittning med plats för 18 personer.
Styrelserummet

Styrelserummet rymmer 10 personer och är 12 kvm stort. Utanför lokalen hittar ni soffor och fåtöljer om ni vill dela upp er eller bara ta en liten paus i en mer avslappnad miljö.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.