Hyra longstay-lägenhet i Sundsvall

Vi har fem longstay-lägenheter som vi hyr ut här i centrala Sundsvall. Lonstay är ett bekvämt alternativ till dig som vill boka en längre hotellvistelse privärt och praktiskt. Hos oss på Best Wester hotel Baltic kan du känna dig som hemma fast du bor borta. Storleksmässigt är de på mellan 55-90 kvadratmeter. Alla lägenheter har kök, separat sovrum, vardagsrum/allrum med sittgrupp och badrum med toalett och dusch. 
 
I hyran för en longstay-lägenhet ingår Wifi, tillgång till tvättstuga, tillgång till städutrustning, tillgång till parkering, platt-TV- med samma radio och kanalutbud som hotellet. Kostnad för frukost, städning och linne tillkommer.

För mer information om att hyra longstay-lägenhet i Sundsvall
060-14 04 40  | info@baltichotell.com

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.