Best Western Hotel Baltic

87

Lägenheter

Vi har 4 lägenheter som ligger i samma fastighet som hotellet men med egen ingång. Storleksmässigt är de på mellan 45 och 90 kvadratmeter. 
 
En av lägenheterna har exempelvis fullt utrustat kök samt nytt badrum med toalett och dusch.
Sovrum med dubbelsäng (140x200 cm), vardagsrum/allrum med sittgrupp och bäddsoffa.
 
En annan lägenhet har fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch, ett sovrum med dubbelsäng (180x210 cm), ett sovrum med två fristående sängar (90x200 cm) samt vardagsrum med sittgrupp.
 
I hyran ingår trådlös Internetuppkoppling, tillgång till tvättstuga, tillgång till städutrustning, tillgång till parkering, platt-TV- med samma radio och kanalutbud som hotellet. Kostnadstillägg för frukost, städning och linne.

För mer information om lägenheterna, kontakta oss 060-14 04 40 eller info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.