Välkommen till Mamma Augustas Kök

Klassisk restaurang i Sundsvall

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Lunch, à la carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays, Wine&Dine och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. 

Vi serverar kvällens husman i vår restaurang måndag-torsdag från kl 17:00 

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du lunch, à la carte, Afternoon Tea och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den!

A la Carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö. Pepparstek är en favorit hos många av våra gäster. 

Sommarerbjudande

Boka in vår somriga tvårättersmiddag  för 250 kr/person, i vår restaurang eller som Take Away. 

Take Away

Kockarnas har valt ur sina favoriter på vår Take Away meny och lovar att ni får er beställning extra krydda med kärlek.

Wine & Dine

Vi ser fram emot våra populära Wine & dine kvällar, Italien, Spanien och Tyskland är några av länderna som vi hämtat inspiration ifrån!

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ. 

Classic Breakfast

Varje morgon dukar vi upp vår fina frukost. Målet är att vara bland de bästa Best Breakfast-hotellen i Sverige.

Sparkling Thursdays i Sundsvall    

En lyxig mingelbuffé med mousserande vin och alla mingelfavoriter, en guldkant på vardagen helt enkelt.

Sunday Brunch i Sundsvall

En skön söndag på Mamma Augustas lyxiga brunchbuffé med klassiska smaker som passar alla! 

Afternoon Tea i Sundsvall 

Mamma Augustas Afternoon Tea har allt du kan önska, hembakt och gott. Måste upplevas, en favorit bland sundsvallsborna. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.