Best Western Hotel Baltic

Välkommen till Mamma Augustas Kök

Klassisk restaurang i Sundsvall

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Lunch, à la carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 
Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. 

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du lunch, à la carte, Afternoon Tea och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

À la carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö. Flamberad pepparstek är en favorit hos många av våra gäster.

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ. 

Classic Breakfast

Varje morgon dukar vi upp vår fina frukost. Målet är att vara top fem bästa Best Breakfast-hotellen i Sverige.

Sparkling Thursdays     

Ljuvlig mingelbuffé med mousserande vin, torsdagar kl 17-21, 250 kr/person.

Middag

Kära gäst, koppla av och njut av en välkomponerad trerättersmiddag. 
Pris 385 kr/person

Afternoon Tea

Afternoon Tea med allt du kan önska, hembakt och gott i Mamma Augustas anda. 

En trevlig kväll i den goda matens och vinets tecken på Mamma Augustas Kök i Sundsvall. Under kvällen provas flera sorters vin i kombination med de passande maträtterna ge en härlig doft och smakupplevelse.

Gala Dinner med operastjärnor

En oförglömlig kväll med en exklusiv trerättersmiddag och fantastisk live-opera framförd av stjärntenoren Florian Voss med gästsolister från Kungliga Operan.

Biff Rydberg 

Biff Rydberg på Mamma Augustas vis.
Så - samla ett sällskap och ha en trevlig kväll hos oss! Mamma Augusta bjuder den äldste i sällskapet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.