Välkommen till Mamma Augustas Kök

Klassisk restaurang i Sundsvall

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Breakfast, Classic Lunch, A la Carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays, Sunday Brunch, Wine&Dine och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har en fantastiskt hotellfrukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. 

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Breakfast, Classic Lunch, A la Carte, Kvällens husman (måndag-torsdag), Afternoon Tea, Moules Wednesdays Sparkling Thursdays, Sunday Brunch och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar.

Sist men inte minst måste vi tala om att vi har en fantastiskt hotellfrukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den!

Middagserbjudande

Käre gäst koppla av och njut av en välkomponerad trerättersmiddag tillsammans med nära och kära.
Kockarna hämtar inspiration från årstiden

Wine & Dine

Våra kockar har komponerat en fantastisk trerättersmiddag i kombination med viner exklusivt utvalda av kvällens vinvärd. Vi lovar en kväll i den goda maten och vinets tecken!

Meet The Locals

Mat lagad med kärlek smakar underbart och mat som dessutom som lagas på lokala råvaror smakar helt fantastiskt. Bara vetskapen att råvarorna kom med en odlare, ett gårdsslakteri eller producent till restaurangen höjer hela matupplevelsen.

Sparkling Thursday

Kom och njut av en lyxigare torsdag med Sparkling Thursdays på Mamma Augustas Kök. Våra kockar har valt de bästa mingelbuffé favoriterna som passar med mousserande vin.

Sunday Brunch

Upplev söndagslyx hos Mamma Augustas Kök! I vår fantastiska miljö dukar vi upp lyxiga rätter, exklusivt för dagen finns vår kock på plats i matsalen och tillagar ägg benedict och din egenvalda omelett efter beställning.

Afternoon Tea

Träffas och trivs med mamma, kollegan, familjen eller väninnan över ett klassisk Afternoon Tea Buffé i den allra mysigaste miljön. Självklart hembakat i sann Mamma Augustas-anda.

A la Carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö. Flamberad pepparstek är en favorit hos många av våra gäster. 

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ. 

Classic Breakfast

Varje morgon dukar vi upp vår fina frukost. Målet är att vara bland de bästa Best Breakfast-hotellen i Sverige.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.