Välkommen till Mamma Augustas Kök

Klassisk restaurang i Sundsvall

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Lunch, à la carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays, Wine&Dine och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. 

Vi serverar kvällens husman på vår restaurang måndag-torsdag kl 17:00. 

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du lunch, à la carte, Afternoon Tea och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den!

À la carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö. Flamberad pepparstek är en favorit hos många av våra gäster.

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ. (Stängt för säsongen, öppnar åter i aug.)

Classic Breakfast

Varje morgon dukar vi upp vår fina frukost. Målet är att vara top fem bästa Best Breakfast-hotellen i Sverige.

Wine & Dine i Sundsvall

En trevlig kväll i den goda matens och vinets tecken på Mamma Augustas Kök i Sundsvall. Åk världen runt med oss: Frankrike, Italien, Spanien är populära.
(Stängt för säsongen, öppnar åter i aug.)

Gala & Opera Dinner med operastjärnor

En oförglömlig kväll med en exklusiv trerättersmiddag och fantastisk live-opera framförd av stjärntenoren Florian Voss med gästsolister från Kungliga Operan.

Trerättersmiddag

Varje månad serverar vi en ny trerättersmeny. Kom och upplev  en härlig middag hos oss på Mamma Augustas Kök! 
(Stängt för säsongen, öppnar åter i aug.)

Sparkling Thursdays i Sundsvall    

Ljuvlig mingelbuffé med mousserande vin och alla mingelmatfavoriter. Torsdagar kl 17-21, 250 kr/person.

(Stängt för säsongen, öppnar åter i aug.)

Fantastiska konferensmåltider

Vi på Mamma Augustas Kök erbjuder alltid riktigt fina konferensmåltider till våra gäster. Frukost, lunch och middag så klart. Eller vad sägs om en matlagningsaktivitet? 

Mamma Augustas Afternoon Tea i Sundsvall 

Afternoon Tea med allt du kan önska, hembakt och gott . Upplev vår populäraste lördagsaktivitet, en tradition bland sundsvallsbor och hotellgäster. 
(Stängt för säsongen, öppnar åter i aug.)

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.