Välkommen till Mamma Augustas Kök

Klassisk restaurang i Sundsvall

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Breakfast, Classic Lunch, A la Carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays, Sunday Brunch, Wine&Dine och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har en fantastiskt hotellfrukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. 

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du Classic Breakfast, Classic Lunch, A la Carte, Kvällens husman (måndag-torsdag), Afternoon Tea, Sparkling Thursdays, Sunday Brunch och Sundsvalls enda Chef's Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar.

Sist men inte minst måste vi tala om att vi har en fantastiskt hotellfrukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den!

Sparkling Thursdays 

En lyxig mingelbuffé med mousserande vin och alla mingelfavoriter, en guldkant på vardagen helt enkelt.

Sunday Brunch

En skön söndag på Mamma Augustas!  Lyxig brunchbuffé med klassiska smaker och exotisk touch som passar alla! 

Afternoon Tea 

Mamma Augustas Afternoon Tea har allt du kan önska, hembakt och gott. Måste upplevas, en favorit bland sundsvallsborna. 

Middagserbjudande

Käre gäst koppla av och njut av en välkomponerad trerättersmiddag tillsammans med nära och kära.
Kockarna hämtar inspiration från årstiden

Musical Dinner

 En härlig kväll där du upplever musik från dina favoritmusikaler och samtidigt njuter av exklusiv middag och umgås med dina vänner. 

Christmas Dinner

En mysig kväll där du kan uppleva härlig julmusik och samtidigt njuta av en fantastisk julmiddag och umgås med dina vänner.

A la Carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö. Flamberad pepparstek är en favorit hos många av våra gäster. 

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ. 

Läs mer

Classic Breakfast

Varje morgon dukar vi upp vår fina frukost. Målet är att vara bland de bästa Best Breakfast-hotellen i Sverige.

Läs mer
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.