Musical Dinner i Sundsvall 2020

En oförglömlig kväll med exklusiv trerättersmiddag och musikalfavoriter

En oförglömlig kväll med exklusiv trerättersmiddag och det bästa ur musikalfavoriter framfört av stjärntenoren Florian Voss & solister! 

Den musikaliska delen leds av stjärntenor Florian Voss, känd från The Ten Tenors och Kungliga Operan. Efter att ha turnerat runt i världen och sjungit på stora arenor och operahus kommer tenoren Florian Voss till Sundsvall för första gången som artist. 

Artisterna kommer att gå runt bland våra gäster så att det kommer att bli en dynamisk kväll med musikalisk glädje med fantastisk mat och dryck. Kvällen bjuder garanterat på många överraskningar.

Musical Dinner kommer att bli en kväll där du kan uppleva härlig musik från dina favoritmusikaler, kända låtar och samtidigt njuta av en exklusiv middag och umgås med dina vänner.

"Mamma Augustas Kök är som gjort för musikalkvällar med fina middagar med hög kvalitet. Jag ville producera de här evenemangen för att skapa något nytt för Västernorrland och för att dela med mig glädjen som musiken kan ge”, säger Florian Voss.

När

13, 14, 20, 21, 27, 28 november 2020.  

Pris

Prisuppgifter kommer senare. 

Bokning

060-14 04 40  | info@baltichotell.com

Om Florian Voss & solister 
Voss har utbildat sig i Tyskland och har därefter arbetat på flera olika konsert- och operahus som tenor. De senaste åren har han medverkat på Kungliga Operan i Stockholm och den australiensiska gruppen The Ten Tenors med konserter på världens största arenor. Voss driver sitt eget företag Voice, Body & Soul® där han utbildar och coachar artister. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.