Musical Dinner i Sundsvall 2020

En oförglömlig kväll med exklusiv trerättersmiddag och musikalfavoriter

En oförglömlig kväll med exklusiv trerättersmiddag och det bästa ur musikalfavoriter framfört av stjärntenoren Florian Voss & solister! 

En härlig kväll där du upplever musik från dina favoritmusikaler och samtidigt njuter av exklusiv middag och umgås med dina vänner. Artisterna kommer att gå runt bland våra gäster så att det kommer att bli en dynamisk kväll med musikalisk glädje med fantastisk mat och dryck. Den musikaliska delen leds av stjärntenor Florian Voss.

Meny
Välkomstdrink (ingår)

Förrätt: Kantarellsoppa, rökt renstek, västerbottensost, kryddgrönt

Varmrätt: Helstekt oxfilé, sherrysås, smördegsinbakad potatis, marinerad ostronskivling samt bakade tomater

Fiskalternativ: Halstrad röding med primörer, kokt potatis brynt smör riven pepparrot

Vegetariskt alternativ: Rostad primörsallad betor, bulgur, brynt smör, rödbetscréme och rostade nötter

Dessert: Hjortronpannacotta serveras med norrländskt rullrån

Boka ditt bord redan nu då antalet platser är begränsade!

Bokning: info@baltichotell.com eller 060 140 440

Varmt välkommen!

När

13, 14, 20, 21, 27, 28 november 2020.  
Säkerhet under Pandemin är viktigt så vi har anpassat antalet sittplatser och logistik så Du som gäst kan hålla avstånd och känna dig trygg när du besöker oss.

Pris

895:-/person, middag och underhållning
1250:-/person, middag, underhållning och del i dubbelrum (en natt).

Bokning

060-14 04 40  | info@baltichotell.com

Om Florian Voss & solister 
Voss har utbildat sig i Tyskland och har därefter arbetat på flera olika konsert- och operahus som tenor. De senaste åren har han medverkat på Kungliga Operan i Stockholm och den australiensiska gruppen The Ten Tenors med konserter på världens största arenor. Voss driver sitt eget företag Voice, Body & Soul® där han utbildar och coachar artister. 
Jag vill producera de här evenemangen för att skapa något nytt i Västernorrland och för att dela med mig glädjen som musiken kan ge, Mamma Augustas Kök är som gjort för musikalkvällar med fina middagar säger Florian Voss.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.