Att göra i  Sundsvall - bo hos oss!

Det finns många saker du kan göra i vackra Sundsvall 

Vi på Hotel Baltic välkomnar dig till Västernorrlands huvudstad, Sundsvall. Sundsvall är en aktiv stad mellan två berg, alldeles vid havet. I Sundsvall kan du uppleva allt som naturen har att erbjuda och vad en trevlig stad med en unik historia har att berätta. Hotel Baltic ligger alldeles mitt i stenstaden, nära till allt. På den här sidan har vi samlat ihop saker som du kan göra i Sundsvall. Vi har flera fina hotellpaket att erbjuda till dig, kontakta oss så berättar vi mer. 

Besök Stenstans Visitor Center på Stora Torget för att lära mer om vad Sundsvall har att erbjuda. Kolla video om Sveriges vackraste stad Sundsvall

Evenemangskalender Visit Sundsvall

Missa inte vad som händer i Sundsvall! Kika in på Visit Sundsvall evenemangskalender och få tips på vad som händer just nu. 

Kulturmagasinet i Sundsvall

Sundsvalls Stadsbibliotek och Museum, utställningar och Medelpadsarkivet för lokalhistoriska forskning. Mötesplats Unga Magasinet. Kulturmagasinet finns mitt emot Hotel Baltic. 

Sommarfestivaler i Sundsvall

Sommar och festivaler i Sundsvall. Missa inte Sundsvalls Torgfest, Arenafesten, Sensommar, Sundsvall Bjuder eller andra stora evenemang i vår vackra stan. 

Besök Himlabadet
i Sundsvall

Äventyrsbad med flera attraktioner och relax. Trivs och ha kul med hela familjen. Himlabadet är bara ett stenkast bort från Hotel Baltic. 

Norra Berget, Sundsvalls friluftsmuseum

Norra Berget hittar du natur, kulturhistoria, mat, butiker, lekparker, grillplatser, roliga aktiviteter och en härlig utsikt över staden. 

Musikupplevelse - gå på konsert i Sundsvall

Gå på klassisk konsert i Sundsvall. Nordiska Kammarorkestern har flera konsert - du hittar säkert något för alla smak. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.