Hotell i Sundsvall med bastu & Relax 

Känner du för att komma bort och bara koppla av? Då passar vårt hotell i Sundsvall perfekt för dig! När du bokar boende hos oss på Best Western Hotel Baltic så får du möjlighet att använda en spa avdelning där du hittar en bastu och en relaxavdelning. I vår bastu och relaxavdelning får ni en stunds avkoppling i en mysig miljö, ni kanske har tagit en löptur på springbandet eller varför inte runt hamnen i Sundsvalls vackra stad. Säg till i receptionen om ni önskar beställa tilltugg att ta med er. Boka rum på vårt hotell i Sundsvall idag!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.