Konferens  Sundsvall

Boka vårt stora konferensrum Skeppsredaren i Sundsvall

Boka härliga konferens Skeppsredaren, 50m2 stora konferensrum som är flexibel att möblera enligt era önskemål. Skeppsredaren har en fin, klassisk sekelskiftesanda med stora, höga fönster ut mot Sundsvalls hamn. Konferensfika och frukt dukas alldeles utanför konferensrummet och vill ni så så kan ni använda även den öppna, trevliga lokalen klubbrummet för att umgås, fika och prata eller kanske göra grupparbete.  

I Pandemi tider så möbleras konferenslokaler enligt FHM rekommendationer nedan,

Lokalen kan möbleras i biosittning för 28 personer. I skolsittning får man plats för 14 personer och i U-sittning för 10 personer. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen. Glöm inte boka härliga konferensluncher, Mammas Mysfika och middagar i det trevliga restaurangen Mamma Augustas Kök.

Vi på Hotel Baltic gör allt så att er konferens Sundsvall skulle bli så lyckad och effektiv som möjligt.

Kontakta oss
info@baltichotell.com
060 140 440

Varmt välkommen att ordna din konferens Sundsvall hos oss! 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.