Sparkling Thursdays

Torsdagslyx på Mamma Augustas Kök

Kom och njut av en lyxigare torsdag med Sparkling Thursdays på Mamma Augustas Kök. Våra kockar har valt de bästa mingelbuffé favoriterna som passar med mousserande vin: Räktacos, frukt, ostbricka, rågbröd med laxröra, lufttorkad skinka, salami, pizzaslice, tryfflar och mycket mer av varierande utvalda delikatesser.  Välkommen med dina kollegor, affärsbekanta, grannar, vänner eller nära och kära!

Säkerhet under Pandemin är viktigt så vi har anpassat antalet sittplatser och logistik så att Du som gäst skall kunna hålla avstånd och känna dig trygg när du besöker oss.

Pris

275 kr/person.
I priset ingår mingelbuffé och ett glas mousserande vin. 

När

Torsdagar 16-20 

Vänligen boka ditt bord här

Du kan också ringa eller maila
060-14 04 45  | info@baltichotell.com
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.