Hotellgym i centrala Sundsvall

Hotel Baltic Gym - träning och relax i centrala Sundsvall 

Vi erbjuder alla hotellets gäster att träna helt fritt i vårt Hotel Baltic Gym, i centrala Sundsvall. Gymmet är utrustat för att passa både för dig som tränar ofta och för dig som vill ta en tur på löpbandet. Vi har två löpband, två cross trainers, en roddmaskin och en motionscykel, alla kommer från det kända märke Life Fitness. Våra maskiner är av hög kvalitet och de har olika funktioner där du kan ha koll på din träning och även din pulsnivå. 

På Hotel Baltic Gym har vi Kettlebells i olika storlekar och lösa vikter från 2kg och uppåt. Vi har också tänkt på dig som vill träna med egen kroppsvikt: hos oss hittar du stora fitnessbollar, Bosu ball balance trainer, stepbräda, viktbollar, motståndsband i olika storlekar och två TRX-band. En Crossfit-box passar kanske för dig som vill hoppa eller träna med högre puls.

För stretching har vi utrustat Hotel Baltic Gym med mjuka fitness/stretchmattor, foam rollers och massage rollers. Vi har två träningsbänkar där du kan göra olika typer av övningar med eller utan vikter. 

Hotel Baltic Gym har två Hammer Strength styrketräningsbaser med viktskivor, skivstångar och flera andra träningsverktyg som passar perfekt till effektiv styrketräning. 

Det finns många anledningar till att vi går till gymmet. Bara en halvtimmes fitness, träning eller rask promenad om dagen kan göra underverk för din kropp. Koppla gärna av i vår nybyggda bastu och relax efter träningen. Vår reception säljer powerbars och nyttiga frallor för dig som är sugen för en liten mellanmål före eller efter träningen! 

Varmt välkommen till Hotel Baltic Gym - Sundsvalls finaste hotellgym. 

Öppet dagligen mellan kl. 06.00-22.00 (fri tillgång till gym, bastu & relax för våra hotellgäster). 

Kontakt:

060-14 04 40  | info@baltichotell.com


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.