Best Western Hotel Baltic

Wine & Dine i  Sundsvall

Wine & Dine - en kväll i den goda matens och vinets tecken i Sundsvall

Wine & Dine - Italien 3 april 18.30-22.00
Efter önskemål om repris av Wine & Dine Italien så erbjuder vi ett nytt datum den 3 april!
Mingla, umgås, ät gott & lyssna på levande musik. Kvällens vin- och matvärd är Örjan Engelmark från Vino Conoscenza. Örjan har exklusivt valt ut vinerna för att i kombination med de passande maträtterna ge en härlig doft och smakupplevelse. Örjan har genom ett genuint intresse för vin och dess framställning kommit att älska viner och dess otaliga möjligheter till smakupplevelser. Hans kunskap är främst viner från Italien och han brinner för de vinbönder som på ett kärleksfullt sätt tar hand om vinfälten och druvornas oändliga möjligheter till smak. Vinintresset ledde till att Örjan tillsammans med sin kollega Toni Zalbo 2015 startade importföretaget Vino Conoscenza för att ge vinintresserade möjlighet att njuta av Italienska kvalitetsviner i Sverige.


Kvällens meny:
Amuse-bouche: Klassisk bruschetta, tomat, basilika och mozzarella.Förrätt: Carpaccio på tonfisk, grön örtsås, rostade pinjenötter och parmesan.
Varmrätt: Saltimbocca på kalv, parmesanbakad fänkål, ostronskivling, marsalasås, rosmarinpotatis och bakade cocktailtomater.
Dessert: Tiramisu.
Pris: 695 kr per person (maten, vinet, kaffe och sött ingår i priset)

Boka ditt bord via info@baltichotell.com. Begränsat antal platser så skynda att boka! Varmt välkommen / Benvenuto!💗


Wine & Dine - Spanien 28 Februari 18.00-22.00

Kvällens meny:
Amuse: Getost och pinjenötsfylld paprika från Navarra.
Förrätt: Liten skaldjurspaella med aioli och citron.
Varmrätt: Serranolindad lammytterfilé med sherrykokta bondbönor, skrynklig potatis och rödvinssås.
Dessert: Crema Catalana

Pris: 695kr per person (maten, vinet, kaffe och sött ingår i priset). 

Boka ditt bord via info@baltichotell.com eller 060 140 440. Begränsat antal platser så skynda dig att boka! Varmt välkommen / Bienvenida!💗

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.