Best Western Hotel Baltic

Wine & Dine i  Sundsvall

Wine & Dine - en kväll i den goda matens och vinets tecken i Sundsvall

Wine & Dine Frankrike 31 januari kl 18.00

Frankrike - mat och vin 

Vi startar med ett unikt gästspel från vårt systerhotell And Hotel Stockholm där restaurangchefen och köksmästaren har exklusivt valt ut kvällens meny och viner för att passa maträtterna och ge en härlig doft och smakupplevelse.

Raymond Almert är chef för &restaurant och har ett förflutet inom Stockholms restaurang scen i 27 år, han startade som 16 årig lärling på Den Gyldene Freden. Raymond har även jobbat för Bengt Wedholm, Norbert Lang, Melker Andersson. Han var också med och startade upp nordens första vinbar på Smålandsgatan i Stockholm, Bar á Vin.

Mikael Palonen är köksmästare på &restaurant. Mikael har genom åren jobbat på några av de bästa klassiska krogarna i Stockholm. ex Eriks fisk, Grand hotell Franska matsalen, Gondolen jobbat under kända kockar som Fredrik Eriksson, Ulf Kappen, Willy Ratzinger Han har med sin nyfikenhet samlat på sig en otrolig kunskap om de klassiska svenska maträtter samtidigt som han älskar de genuina franska smakerna.
Kvällens 4-rättersmeny: 
Amuse: Créme Ninon
Förrätt: Sallad Nicoise (sotad tonfisk, sallad, oliver, bakat ägg)
Varmrätt: Coer de Filet de Provence (helbakad oxfile, haricots verts knyten, pome fondante, vitlökssmör)
Dessert: Glace au four
Till kaffet: Choklad tryffel smaksatt med cognac

Pris:
695 kr per person (maten, vinet, kaffe och sött ingår i priset).

Boka ditt bord via info@baltichotell.com eller 060 140 440. Begränsat antal platser så skynda att boka!

Varmt välkommen / Bienvenue!

Wine & Dine - Italien 14 Februari 18.00-21.30
I vårt andra gästspel Örjan Engelmark från Vino Conoscenza kvällens vin och matvärd, Örjan har exklusivt valt ut vinerna för att i kombination med de passande maträtterna ge en härlig doft och smakupplevelse.

Kvällens meny:
Amuse: Pizza bianco med jordärtskockskräm, pinjenötter, körsbärstomater, mozzarella och ruccola.
Förrätt: Tryffelsmaksatt Risotto med skogssvamp och pancetta.
Varmrätt: Helstekt örtkryddad Kalvytterfilé med marsalasås, bakade coctailtomater samt salsicciakorv som serveras med fänkål och savoykål och därtill en italiensk potatiskaka.
Dessert: Citrussmaksatt mascarponekräm med krossade nötter, mörk choklad och mandelkex.
Pris: 695 kr per person (maten, vinet, kaffe och sött ingår i priset).
Boka ditt bord via info@baltichotell.com eller 060 140 440. Begränsat antal platser så skynda att boka! Varmt välkommen / Benvenuto!💗


Wine & Dine - Spanien 
28 Februari 18.00-21.30
Kvällens meny kommer inom kort

Pris: 695kr per person 

Begränsat antal platser per kväll. Du bokar ditt bord via info@baltichotell.com eller 060 140 440.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.