Best Western Hotel Baltic

Yoga & Sparkling Wine på Hotel Baltic

22-24 februari (fre-sön)

Har du önskat dig egen tid med avslappning och yoga i gott sällskap? Är du en livsnjutare som älskar god mat och är intresserad av viner?
Nu erbjuder vi en härlig yogahelg med mousserande vin, hotellövernattning och riktigt god mat. 


Efter önskemål från våra gäster har vi tagit fram ett hotellpaket och myshelg då du kan prioritera dig själv - Yoga & Sparkling Wine. Unna dig en weekend bort från alla måsten och vardagsstress. Gör en investering i dig själv, allt är klart och förberett för en härlig helg i yogans och vinernas tecken. På Hotel Baltic har vi fantastiskt fina nyrenoverade rum, mjuka sängar och sköna lakan. Hotellet har ett fullutrustat gym, relax och bastu – fritt att använda för dig som bor hos oss. Vi samarbetar med inspirerande yogalärare och föreläsare: Ann-Catrin, Anna-Karin och Simone som alla har stor erfarenhet av yoga och meditation men också mat, hälsa och livets olika pusselbitar och stresshantering.

När
22 – 24 februari. Helgen börjar på fredag kl. 17.00 med en gemensam samling. Det finns möjlighet att checka in på hotellet från kl 15.00. Yogahelgen avslutas med hälsoinspirerad lunch på söndag kl. 13.00.
Läs mer i vårt detaljerade program för helgen.

Var
Best Western Hotel Baltic, Sjögatan 5, Sundsvall

Pris
2650 kr/person

I Yoga & Sparkling Wine ingår

- 2 x hotellövernattning i delat dubbelrum eller i enkelrum
- 3 x föreläsningar (läs mer nedan)
- Buffémiddag på fredag kväll (exkl. dryck) 
- 5 x yoga-, meditation- och ljudmeditationpass 
- 2 x lyxig hotellfrukost 
- Lunch på lördag och söndag 
- Energyboost, tilltugg och hälsodricka 
- Mingelprovning med mousserande vin och tilltugg
- Tvårättersmiddag på lördag 

Mat och vin kommer att serveras i vår omtyckta restaurang, Mamma Augustas Kök.
Vi kommer att ha yogamattor till utlåning, men har du en egen så får du gärna ta med den. 

Bokning
Yoga & Sparkling Wine bokas via e-post: info@baltichotell.com eller telefon 060 - 140 440. Vi behöver din bokning senast 9 november. Reservation för förändringar. 

Parkering
Du kan parkera på en kommunal parkering utanför hotellet. Kostnadsfritt på helger.

Föreläsningar

Meditation för den moderna människan, hur lyckas jag?
Ingen behöver meditation mer än människor som inte har tid för att meditera. De flesta meditationstekniker utvecklades för flera tusen år sedan. Under en tidsperiod som var mycket olik dagens samhälle och livssituationer. Det är i dag få människor som tycker att det är lätt att bara sitta ner och slappna av. Under föredraget kommer Ann-Catrin Olsson att berätta om hennes erfarenheter samt tipsa om metoder som du kan integrera i ditt vardagliga liv. Ann-Catrin Olsson är yogalärare och kommer även att hålla yogapass samt ljudmeditationer under helgen.
Från stress och utbrändhet till balans och livskraft
Hur gör man för att leva ett liv i balans i dagens fartfyllda samhälle och hur undviker man att drabbas av stressjukdomar? Vad händer i kroppen och hjärnan när vi stressar, hur påverkas vi av alla intryck,
vad händer om vi aldrig återhämtar oss? Vilka konsekvenser har dagens livsstil och hur balanserar vi tillvaron? Föredraget hålls av Simone Högberg, yogalärare som har specialiserat sig på stresshantering och återhämtning inom yogan. Hon har själv erfarenhet av att ha varit utmattad och kommer dela med sig av sina verktyg för att komma tillbaka och förebygga.
Medveten mat
Känner du dig vilse i djungeln bland dieter och ord som tarmflora och antiinflammatorisk mat?
Maten du äter är en viktig del i hur du bygger upp din kropp och din hälsa, den är också en källa till njutning, glädje och gemenskap. Att välja mat som hjälper dig till ett friskare liv behöver inte vara svårt och krångligt. Medvetna val och smart planering förenklar vardagen och du kan äta både gott och nyttigt även då tiden är knapp. Föreläsare är Anna-Karin Hedback, kostrådgivare med förkärlek till mat som är enkel, vacker och läkande. Anna-Karin arbetar också som yogalärare och    massageterapeut.
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.