Frukost i Sundsvall

Starta dagen på bästa sätt med vår goda hotellfrukost, som självklart ingår när du bor hos oss. Vi satsar på kvalitet framför kvantitet och erbjuder högkvalitativa råvaror på frukostbuffén. 

Frukostens öppettider

  • Måndag - Fredag: 06:00-09:30
  • Lördag - Söndag: 07:00-10:30

(öppettider kan variera under helgdagar samt lovperioder)

Best Breakfast & Meet the Locals
Meet the Locals är ett frukostkoncept inom Best Western där varje hotell samarbetar med lokala matproducenter och tipsar på egna frukostrecept och hemlagade favoriter. Vi tipsar även om vad man kan göra lokalt i Sundsvall. På frukostbuffén hittar du till exempel vårt hembakta bröd och flera andra hemlagade smaker samt mat från lokala matproducenter. Kika in och hitta märkningen "Meet the Locals". På hotellfrukosten hittar du också tips om den godaste frukostmackan.

Vi har tagit bort smaksatta produkter
Du bestämmer själv hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, egengjorda ströblandningar mm att toppa din yoghurt med. 

Hotellfrukost utan att bo på hotell? 
Även om du inte bor hos oss är du välkommen att njuta av vår hotellfrukost. 

Pris frukost:
Vuxen 185:- , barn 100:- (gäller upp till 12 år)
Kom ihåg att förboka era platser. Maila oss på info@baltichotell.com

Frukostpåse Take Away 155 kr 

Beställ en frukostpåse till jobbet, till nära och kära eller goda vänner. Boule Rustique bröd med brieost, skinka, salami, gurka, tomat, paprika, kokt ägg, croissant, hemkokt tomatmarmelad, smoothie enligt vårt egna recept, hemgjord müsli, rostade frön, juice, fruktsallad, wienerbröd (i juletid går det även bra att byta ut wienerbröd mot lussebulle & pepparkaka)

Vi på Hotel Baltic precis som alla andra Best Western hotell är utbildade och certifierade individuellt för att säkerställa högsta kvalitet på vår frukostbuffén. Vi måste uppfylla vissa krav, allt ifrån matprodukter till uppläggning och utbud. Det som vi serverar för gäster och hur vi serverar är en frukostupplevelse som varje gäst är värd för. Frukost är en viktig del av hotellbesök och vi strävar efter att bli bäst på det i alla sätt och vis. 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.