Best Western Hotel Baltic

Välkommen till Mamma Augustas Kök

Mamma Augustas Kök är en mysig restaurang i Sundsvall. Här fokuserar vi på härlig och ärlig mat lagad från grunden med värme och passion.

Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär.

I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du lunch, à la carte, Afternoon Tea och Sundsvalls enda Chef''s Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 
Vi vill få dig att varva ner och njuta av en inspirerande måltid. Den gamla charmen i  byggnaden har behållits efter renoveringen men vi har blandat upp den med moderna inslag för att få en härlig atmosfär. I restaurang Mamma Augustas Kök hittar du lunch, à la carte, Afternoon Tea, Sparkling Thursdays och Sundsvalls enda Chef''s Table där gästerna kan samlas och laga mat tillsammans med våra duktiga kockar. Sist men inte minst måste vi tala om att vi har ett fantastiskt smörgåsbord till frukost, titta gärna förbi vår restaurang och testa den! 

à la Carte

Njut av vår utsökta mat och dryck i en lugn och skön miljö, flamberad pepparstek är en favorit.

Classic Lunch

Vi erbjuder en ljuvlig lunch måndag till fredag, välj bland kött, fisk eller vegetariskt alternativ.

  Meny  

Classic Breakfast

Varje morgon kör vi vår fina frukost, målet är att vara bland de 5 bästa Best Breakfast hotellen i Sverige.

Sparkling Thursdays i Sundsvall

Ljuvlig mingelbuffé med mousserande vin, torsdagar kl 17-21, 250 kr per person

Middag (trerätters)

Käre gäst, koppla av och njut av en välkomponerad trerättersmiddag. 
Pris 385 kr per person

Afternoon tea

Afternoon Tea med allt du kan
önska, hembakt och gott i
Mamma Augustas anda. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy